SALİH ALTAY - OKUL MÜDÜRÜ

Termenin Kumcağız Köyünde dünyayaya geldi.1991 yılında Mardin ili Derik İlçesi Cumhuriyet İlkokulunda göreve başladı.1994 yılında Çarşamba Karakaya Köroğlu İlkokuluna sınıf öğretmeni olarak atandı. Burada iki yıl çalıştıkdan sonra Çarşamba Hürriyet Sivaslılar İlkokuluna atandı.Burada görev yapar iken Kars ili Selim ilçesi Gelinalan Köyü İlkokulunda asker öğretmen olarak askerliğini tamamladı. Askerlik dönüşü 2002 yılında Çarşamba Anafartalar İlkokuluna sınıf öğretmeni olarak atandı.Bir süre çalıştıktan sonra aynı okulda müdür yardımcısı olarak göreve başladı.2010 yılında Çarşamba Epçeli Ortaokuluna okul müdürü olarak atandı. Bu görevine devam ederken bir yıl Çarşamba Öğretmenevi müdürlüğü yaptı. 1998 yılında Çarşamba Alibeyli Gülhan Yusuf Yön Ortaokuluna okul müdürü oalarak atandı.2023 yılı Ağustos ayında atandığı Cemil Meriç Ortaokulu müdürlüğünü halen devam ettirmektedir. Sırası ile Gazi Üniversitesi Bolu Eğitim Yüksek Okulu, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Lisans Tamamlama bölümü, Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler bölümü ile Ahmet Yesevi Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek Lisansını tamamlamıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır.